25 Şubat 2014 Salı

Sasalı Doğal Yaşam Parkı Gezimiz

Hafta sonu havayı güzel bulunca hayvanat bahçesinde bulduk kendimizi, Kağan çok eğlendi. Ne yana baksam hayvanlar uyuyordu. Ama bizim için değişiklik oldu Sasalı'da çok güzelmiş ben ilk kez gitttim.Güzel bir gün oldu çok eğlendik.


Bu yılanın rengi çok hoşuma gitti


 Bu da benim yavru Aslanım

Dedim ya hayvanlar hep uyuyor diye....





Bu yılan hayvanat bahçesinde değildi başka bir yerden aldım fotografı ama renkler harika...

4 yorum:

  1. cok guzek yapmissiniz ozellikle soguk havalarda cicuklar evlerde cok sikiliyor. biz de bugun akvaryum istanbuldaydik cocuklar hayvanlarin oldugu yerlerde cok seyi eglenerek ogreniyorlar. son renkli yilan resmink gorunce acik bir parkta bulunmasina sasirmistim cinku oyle pastel renkli hayvanlar genelde zehirli olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet zehirli bir yılanmış renkleri çok hoşuma gitti ondan ekledim evet eğlenerek öğreniyorlar ne güzel sizde gezip eğlenmişsiniz Allah hepimizi çocuklarımızla ailemizle mutlu etsin sevgiler....

      Sil
  2. keyifli bir gün olmuş sizin için ne güzel.ilk karedeki sanırım arizona pitonu ( yılanlara biraz merakım varda :)) ama son karedeki süper!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğlendik hemde çok.. kaplan pitonu yazıyordu ama olabilir tam da hatırlamıyorum evet son karedekinin rengi çok hoşuma gitti yılanları bu kadar beğeneceğimi ummazdım. Sevgiler

      Sil