21 Mayıs 2014 Çarşamba

Tepsi Dekupaj - Marilyn, Madonna

Herkese; Merhabalar...

Uzun zamandır  ahşap boyama, dekupaj yapamıyordum. Geçen gece saat gece yarısı, baktım uykum yok önce en sevdiğim ve sıkıldıkça izlediğim Monte Cristo Kontu filmini izledim (artık tüm replikleri oyuncularla  bir söylüyorum, kafayı yiyorum herhalde:) Alexandre Dumasın en ünlü romanından uyarlanan bu filmi nedense çok seviyorum . Edmond Dantes'in hayatı, güzel film zaten bizde de Ezel dizisine ilham kaynağı olmuştur. Benzerlikler çoktu örneğin ikisi de geçmişte kendilerine kurulan tuzaktan dolayı intikam hırsı ve eski sevgilisinin arkadaşıyla evlenmesi, sevgililerinin kendilerinden sakladıkları çocukları, ikisininde saçlarıyla oynaması gibi. Neyse film bitti uyku yok bende, aldım tepsiyi başladım boyamaya sonra Marilyn Monroe fotoğraflarını tepsiye yapıştırmaya ne zaman başladım nasıl bitirdim hatırlamıyorum. Tabi bende kafa gidince araya bir tanede Madonna girmiş farketmişsinizdir, bu kadar kusur kadı kızında da olur dimi ama. Yinede güzel oldu beğendim. Bu tepsiyi hediye etmek istiyorum. Kimler talip olacak bakalım, hadi bekliyorum. Sevgilerimle....




17 yorum:

  1. ellerine sağlık cnm, kafa dağıtmak için gerçekten ilaç gibi geliyor boyamak.
    Madonna arada güzel olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Aycancım. Arada kaynadı Madonna'da yorum yazanlardan birine hediye göndericem tepsiyi belki senin olur. Çanım çok öptüm..

      Sil
    2. yihuuuu :))) hadi bakalım şansıma :))

      Sil
  2. Ellerinize sağlık ne kadar güzel olmuşşşş :)
    Eskiden annem de yapardı, ben de otururdum yanında izlerdim. Cok özenirdim ama marifetli ellerden çıkması güzel. Muhteşem olmuş siyah beyaz olarak. Yüreğinize sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Yine çok hoş bir şey çıkmış ortaya, tebrik ederim.
    Elinize, gözünüze sağlık...

    YanıtlaSil
  4. vuhuu çok havalı olmuş arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, harika görünüyor kimse talihli gerçekten çok şanslı; bloğunuzun ismiyle de çook uyumlu bir çalışma aynı zamanda, emeğinize sağlık. En çok isteyene gitsin :)

    YanıtlaSil
  7. Cok hos olmus ellerine saglik canim, Madonna ve Marilyn karisimi harika bir gorsel solen cikmis ortaya. Kafani biraz olsun dagitabildin mi peki, iyimisin simdi? Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İç güveysinden hallice derler ya öyleyim diyeyim. Teşekkür ederim sevgilerimle

      Sil
    2. Sen de benim gibi hayati deyimlerle ozetliyorsun, ben de cok kullanirim gunluk hayatta deyimleri. Annemden duyup kullandigim "balik bastan kokar"deyimini yorumunda gorunce pek bir hos oldum. Dun nasil gectiyse gecti, gunes her gun yeniden dogar, sevgilerimle.

      Sil
    3. Günlük hayatımda hep kullanırım deyimleri, haklısın her gün yeniden doğuyor Sevgilerimle...

      Sil