25 Nisan 2014 Cuma

Senden Önce Senden Sonra - Loretta Chase


Kitabın Arka Kapağı

Ona bir çok isim takmışlardı ama melek o isimlerden biri değildi. Sebastian Ballister, Dainler'in adı çıkmış Markisi, çıkmış çok kötü ve tehlikeli biriydi. Saygı duyulacak hiçbir kadın bu lanetli adamla birlikte olmak istemezdi. Dain Markisi'nin de onlarla ilgisi yoktu zaten Günah işleyip durmaktan vazgemiyor, gamsızca yolunda ilerliyordu. Ta ki bir gün dükkan kapısı açılana ve o kadın içeriye girene dek. O, bu dünyadaki en kötü adama aşık olmayacak kadar zeki bir kadındı.

Jessica Trent kararlı, genç bir kadındı ve erkek kardeşinin yoldan çıkmasına ne pahasına olursa olsun engel olacaktı.Onu kurtarmak hem ailesinin geleceğini kurtarmak anlamına geliyordu. Ve genç kadın bu yolda gerekirse şeytanla işbirliği yapmaktan kaçınmayacaktı. İşin zor tarafı karşısındaki şeytanın inanılmaz derecede karşı konulmaz oluşuydu ve esas kurtarılması gereken Jessica'nın ta kendisiydi.

Aşkı kazanmak için verilen çaba ve cesaret, şeytanla çekişen bir kadın güzel ve çirkinin enfes savaşı, okuduğum en iyi tarihi aşk romanı diyebilirim. Ne demeli ki okuyun.... Sevgiler..

6 yorum:

  1. Aşk romanlarını çok severim :)
    Önerin için çok teşekkürler :)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Icinde ask varsa her bir sey guzeldir okunmali, izlenmeli ve hatta ask icin olmeli, ask o zaman ask diyorum ve sevgilerimi gonderiyorum.

    YanıtlaSil
  3. ahaa okumuş ve çokda beğenmiştim :)

    YanıtlaSil